3 sparetips til din ferie: Sådan sparer du penge på din næste ferie

Onlinerabat

Kilde: Pixabay

Mange tager på ferie uden at lægge budget, men det kan være en dyr fornøjelse. Hvis du bare bruger lidt tid på at tænke over forbruget før du rejser, kan der være mange penge at spare. Penge der kan bruges på en bedre måde. Måske endda på at forkæle dig til en unik oplevelse på selve ferien.

Bliv hus- eller hundesitter

Hvis du ved at du kommer til at have tid i overskud på din ferie, kan det være en ide at indgå en aftale med en lokal om at blive hus- eller hundesitter. Det er blevet mere populært henover årene, og internettet har gjort det nemt for folk at connecte med hinanden. Husejeren kan tage på ferie med ro i maven, velvidende at der er en til at passe på huset, så der ikke bliver begået indbrud. Hundeejeren kan ligeledes tage på ferie uden at skulle bekymre sig om sin lille firbenede ven. Mange hunde kan nemlig bedst lide at føle sig hjemme som beskrevet hos https://nordjyske.dk/. Omvendt kan du komme til at bo gratis, og dermed er det win-win for begge parter.


Kilde: Pexels

Der kan faktisk være ret mange penge at spare ved at gøre det på denne måde. De penge kan du i stedet bruge på at forkæle dig selv lidt ekstra på ferien. Rejser du eksempelvis til Barcelona, kan du tage på Michelin-restauranten Disfrutar, der for nyligt blev kåret som den femtebedste restaurant i verden som man kunne læse hos https://nyheder.tv2.dk/. Det kan også være at du vil ind og se fodbold på Camp Nou. Så kan du opleve FC Barcelona, der spiller med om at vinde det spanske mesterskab. Der kan du som regel se fantastiske fodboldkampe, og når vi kigger på sport betting hos https://extra.bet365.dk/news/da/ er de også blandt favoritterne til at vinde det spanske mesterskab. Om du er til fodbold eller mad i verdensklasse, vil du med god samvittighed kunne opleve denne slags kvalitetsoplevelser ved blot at passe hus eller hund.

Tilmed dig nyhedsbreve fra flyselskaberne

Hvis du ikke har noget imod at være fleksibel i forhold til destinationer og rejsedatoer, kan det være en god ide at tilmelde dig nyhedsbreve fra diverse fly- og rejseselskaber. På den måde vil du få skræddersyede tilbud sendt på mail. Her finder du nogle gange fine deals, og det kan være en god måde at spare mange penge på flybilletter og/eller hotelregninger.

Overvej alle muligheder i forhold til hotel

Før du booker et hotel, kan det være en god ide at undersøge alle dine muligheder. Hvis du bare laver en Google søgning på det hotel du har fundet, vil du kunne sammenligne alle de forskellige udbydere og deres priser på lige netop det hotel. Sørg dog for at holde øje med tillæg, som for eksempel om der er morgenmad inkluderet eller ej. Hvis du gerne vil spare penge kan et hostel måske være løsningen.

Gennem årene er der kommet mange flere hostels til, og mange af dem er efterhånden blevet ret luksuriøse. Det vil selvfølgelig ikke kunne sammenlignes med et fint hotel, men hvis du ikke har noget imod at bo lidt mindre glamourøst, kan det være en fremragende måde at spare penge på. Det samme med Airbnb. Hvis du lejer et værelse eller en lejlighed gennem udlejer, er det ofte muligt at bo inde i centrum af byer til gode priser.

Hvis du vil spare penge på din ferie, handler det egentlig bare om at bruge din sunde fornuft. Planlæg god tid i forvejen og overvej at følg nogle af disse råd, da der altså kan være gode penge at spare.

OnlineRabat.dk - Rabatkoder og Tilbud
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Registration complete !

Show

Reset your password

Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Check your e-mail for the confirmation link.

Close