Sådan får du fingrene i billige fodboldbilletter

Der er gået EM i den på det europæiske kontinent. Måske du har set de jublende fans på tribunerne og undret dig over, hvordan de har skaffet sig adgang til kampene. Det må næsten havde kostet en formue. Og så måske endda alligevel ikke. Der findes nemlig måder, hvorpå du kan finde billige fodboldbilletter. Det varierer fra turnering til turnering og fra klub til klub, hvordan du bedst skaffer dig billige fodboldbilletter. Her får du et par tips til køb af billetter til kampe hjemme og i udlandet.

Kilde: Pixabay

Invester i et sæsonkort til en stor dansk klub

Det er ikke længe siden, at vi vidnede et brag uden lige, da finalen i den danske Superliga blev spillet. Som https://www.dr.dk/sporten/fodbold/superliga/ beretter mere om, slog Brøndby IF her FC Midtjylland, hvorefter klubben kunne kalde sig regerende mestre for første gang i 16 år. Det fik utallige Brøndbyfans til at storme ellevilde ind på banen. Guldfeberen ville ingen ende tage. Du så måske kampen hjemme med lidt sukkende fornemmelser og et ønske om at havde været tilstede. I så fald er der godt nyt. Superliga-billetter er nemlig forholdsvis lette at fingrene i, og så koster de sjældent alverden. I hvert fald ikke, hvis du vælger at investere i et sæsonkort til din favoritklub.

Et sæsonkort til en af de store danske klubber giver dig en betydelig og attraktiv rabat på billetter til kampe med klubben. Og det gælder uanset, om du er på udkig efter en stå- eller siddeplads. Derudover kan der være penge at spare på mad og drikkevarer under kampen, mens flere klubber tilbyder disse ting helt gratis. Ligeledes kan du købe klubsouvenirs med rabatter. Et sæsonkort kan dermed være vejen frem, hvis du vil have billig dansk fodbold og alle goder, der følger med.

Kilde: Unsplash  

Allier dig med et bureau med speciale i fodboldrejser

Lige nu er Premier League i gang i England, og det er i særdeleshed en turnering, der tiltrækker sig opmærksomhed. Her fyldes tribunerne af dedikerede fans, som hepper med, når de store engelske klubber kæmper. Sports betting fra http://www.bet365.com/news/da/betting/ peger på en førsteplads til Man City med odds på 1.66 fra den 22.06.21, mens Chelsea og Liverpool denne dato følger efter med odds på 6.00. Store klubber og spænding er der altså nok af i det engelske mesterskab, hvilket gør billetter til disse kampe eftertragtede. Drømmer du om at indtage tribunen til en af disse store kampe, kan du med fordel alliere dig med et rejsebureau, som specialiserer sig i fodboldrejser.   

Som https://www.visitfootball.dk/billige-fodboldrejser/ skriver, kan rejsebureauer have nemmere ved at få fat i billige billetter til kampe i udlandet – og i det hele taget få fat i billetter – endda til kampe, der i princippet er udsolgt. Det hænger sammen med, at bureauerne som oftest har særlige aftaler med fodboldklubberne. Derudover kan der af og til være penge at spare på hotel og flybilletter, når du køber en fodboldrejse og samlet pakke hos en af bureauerne. Igen skyldes det, at bureauerne har særaftaler med både hotelkæder og flyselskaber. Når du vil til udlandet for at opleve de store kampe og klubber, kan du altså med fordel se dig om på nettet efter et rejsebureau med speciale i fodboldrejser. Her kan der nemlig være penge at spare.

Køb af et sæsonkort til en af de store danske klubber eller køb af en fodboldrejse gennem et specialiseret bureau. Dette kan være vejen frem, hvis du vil have billige fodboldbilletter til kampe i henholdsvis Danmark eller udlandet. Nu kan de gode fodboldkampe blot komme an!

OnlineRabat.dk - Rabatkoder og Tilbud
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Registration complete !

Show

Reset your password

Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Check your e-mail for the confirmation link.

Close