Gode råd til at spare penge online

Der kan være mange penge at spare ved at handle online. Her kommer tre gode råd, som du kan bruge.

Kilde: Unsplash

Onlinesalg tager stadig en større og større bid af kagen, og som tiden går, flytter flere og flere virksomheder online. Det har givet et kæmpe udvalg af online webshops, der alle kæmper om forbrugernes penge. 2020 var ingen undtagelse, for som du kan læse hos https://via.ritzau.dk/ handler rekordmange nu via nettet. Den udvikling forventes kun at fortsætte. Her kommer derfor tre gode råd til dig, som gerne vil spare penge, når du handler online.

Hold produkter på din ønskeliste i din online shopping kurv

Hvis du holder produkter på din ønskeliste, får du hos mange hjemmesider emails, når prisen falder på de produkter, du har liggende i kurven. Det er selvfølgelig ikke alle hjemmesider, der har den service, men hos dem der har, er det en god idé at bruge det. Det eneste, du skal gøre, er at oprette en konto på den pågældende hjemmeside og sørge for at din konto hele tiden er logget ind. På den måde sikrer du dig, at du modtager meddelelserne, når prisen falder på varerne i din kurv. Det kan desuden være en god idé at oprette en ekstra email konto til din online shopping. På den måde slipper du for at blive spammet på den mailadresse, du bruger til hverdag.

Brug rabatkoder

Mange virksomheder tilbyder rabatkoder til nye og eksisterende kunder, og hvis du får fingrene i en rabatkode, kan du ofte spare en del på dine køb. Det gælder i stort set alle brancher. Leder du eksempelvis efter tøj, kan du besøge de store tøjkæder som Zalando og Zara. De har næsten alle sammen en eller anden form for rabatkode til nye kunder. Det samme gør sig gældende for virksomheder, der sælger brugskunst, elektronik eller sportstilbehør.

Hvis du eksempelvis skal bruge et par nye fodboldstøvler, kan du med fordel støvsuge internettet for rabatkoder, inden du køber et par. Forhandlere som https://www.unisport.dk/ tilbyder eksempelvis en rabatkode på 5%, hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev. Også hos firmaer som Fodboldtravel, der tilbyder fodboldrejser, kan du nogengange finde rabatkoder. Der kan altså være en del penge at hente ved bare at undersøge internettet for rabatkoder, før du foretager dit køb. Det gør sig også gældende hos bookmakere som https://extra.bet365.dk/news/da/, hvor oddsene for at finde en velkomstbonus kan være store, men også hos streamingtjenester som Viaplay, kan der være penge at spare. Her kan man nemlig få to ugers gratis prøveperiode. Så det kan godt betale sig at undersøge, om der er rabatkoder tilgængeligt, før du handler. 

Kilde: Unsplash

Køb dine dagligvarer via nettet

Dagligvarebutikker er også i stor grad rykket online, og ifølge https://www.danskerhverv.dk/ er flere danskere begyndt at købe ind via nettet. Dog ikke i så høj grad som i andre europæiske lande, men det er stadig en voksende tendens i det danske samfund. Hvis du ikke allerede er en af dem, der køber dine dagligvarer online, bør du måske overveje det. Der er nemlig både tid og penge at spare. Du kan ofte finde tilbud hos de forskellige online supermarkeder, ligesom du ikke kommer til at lave så mange impulskøb som du gør nede i dit lokale supermarked. Det er også nemt at planlægge dine indkøb, da du i ro og mag kan sidde ved computeren, mens du handler. Hvis du vælger at få dine varer leveret lige til døren, sparer du også køreturen til supermarkedet.

Der er således mange måder at spare på, når du køber online. Sørg derfor for at bruge rabatkoder, og prøv at lade produktet ligge i kurven, indtil prisen falder, før du køber. Sidst men ikke mindst, bør du også undersøge muligheden for at købe dine dagligvarer på nettet, da der her også kan være tid at spare.

OnlineRabat.dk - Rabatkoder og Tilbud
Logo
Enable registration in settings - general

Registration complete !

Show

Reset your password

Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Check your e-mail for the confirmation link.

Close