Fodbold: 2 gode råd til at spare penge på din favoritsport

Kilde: Pexels 

Fodbold topper listen over favoritsports. Både ude og hjemme følger fans med, når store klubber og professionelle spillere slår folder på banen. Er du en af de mange, der holder af at følge med, når spillerne forsøger at hive en sejr i hus, så er der her gode råd til, hvordan du kan gøre sporten en smule billigere – nemlig ved at fokusere på fodboldbilletterne eller ved helt at undgå dem.

En sport med en sund økonomi

At der er penge at finde i fodbold er ikke til at tage fejl af, når vi ser på en klub som FC Barcelona, der er den rigeste med mere end 840 milliarder euro på kontoen. Tydeligt er det også, når vi kaster et blik på de summer af penge, der betales for de enkelte spillere. Blandt andet er det vurderet, at en spiller som Manuel Neuer tjener i omegnen af 50 millioner kr. årligt. En sum faststat ud fra hans titel som en verdens bedste målmænd og ikke bliver mindre af hans fremragende sæson for Bayern München, som har ledt, at online spil spår den tyske klub til at blive vinder af Bundesligaen med odds på 1.14. Og hvor Neuer tjener i omegnen af 50 millioner kroner årligt, tjente den portugisiske fodboldstjerne Cristiano Ronaldo ca. 105 millioner USD i løbet af sidste år, hvilket gør ham til den bedst betalte atlet i verden. Disse tal fortæller, at der uden tvivl kan være penge at tjene på fodbold, men kan der også være penge at spare?

Spar penge på fodboldbilletter ved at bakke op de danske storklubber

Der er noget helt specielt forbundet med at indtage stadion og overvære en kamp live. I selskab med hundredevis af andre fans opstår der en unik stemning på tribunerne. Drømmer du, om at opleve fodbolden på nært hold, er et godt sted at starte hos Superliga-kampene. De er nemlig ofte en anelse billigere, end hvis du for eksempel vil overvære en landskamp. Også inden for de enkelte Superliga-klubber kan priserne for billetter variere. OB og Viborg FF ligger som regel i den billige ende med billetter til kampe ned til ca. 50 kroner og har ofte også billigere sæsonkort end mange af de andre klubber. FC København er i den dyre ende med en billetpris på ca. 135 kr. og et sæsonkort for knap 1000 kr. Uanset om du vælger den ene eller anden mulighed, har du dog at gøre med en rimelig pris, hvor langt de fleste fodboldfans kan være med.

Kilde: Unsplash

Drop udgifterne til billetter: Ryk fodbolden inden for i hjemmets trygge rammer

Det er langt fra kun på tribunerne, at der kan opstå magi. I stedet for at tage turen til stadion og bruge penge på billetter, kunne du invitere vennerne på en hyggelig kamp i hjemmet. Suppler oplevelsen med lækker mad, hvor I for eksempel kan blive enige om et sammenskudsgilde, så ingen står med udgifterne alene. Gode fodboldsnacks kan være alt fra nachos og guacamole til gourmet hot dogs og sunde snacks som nødder og grønsagsstænger med dip. Vælg nemme løsninger, så det er ligetil for dine gæster at tage noget med. For at skabe den rette stemning, kan du også gøre fanremedier til en del af dresscode. Eventuel kan du sige, at man som minimum skal være iført en fantrøje eller ansigtsmaling for at deltage i dagens match i hjemmet. Oftest skal der ikke meget til for at skabe den helt rette fodboldstemning.

Som fodboldentusiast behøver du altså ikke diske op med store beløb, hver gang du vil bruge tid på lidt bold. Et nemt sted at starte, når du vil spare penge, er ved billetterne. Bak op om klubber med billige billetter til kampe eller ryk fodbolden indendøre.

OnlineRabat.dk - Rabatkoder og Tilbud
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Registration complete !

Show

Reset your password

Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Check your e-mail for the confirmation link.

Close