Gaming: Sådan sparer du penge på din hobby

Gaming er en god hobby. Det er underholdende, og så kan det bringe dig tættere på familier og venner. Gaming udstyr har det dog med at høre til den dyre ende af skalaen, og hvis du ikke passer på, kan du hurtigt komme til at bruge flere penge, end du lige havde regnet med. Der findes heldigvis mange måder, hvorpå du som gamer kan spare penge. I denne artikel får du et par gode sparetips.

Kilde: Pexels

 

Dyk ned i klassikerne

Har du nogensinde sat dig ind i de helt klassiske spil, som dine forældre og deres generation bliver ved med at anbefale? Hvis ikke, kan retro spil være en billig måde at finde god underholdning på. Spillene har ikke altid den bedste grafik, men der er en grund til, at de stadig er populære. Retro spil giver dig en fantastisk mulighed for at spille nogle af de bedste spil, der nogensinde er lavet uden at bruge alt for mange penge. Samtidig har du mulighed for at udfordre dine forældre. 

Brug rabatkoder og led efter tilbud

Der kan være mange penge at spare, hvis du bare laver lidt research, før du køber spil og udstyr. Eksempelvis tilbyder mange webshops rabatter til nye kunder, hvis bare du tilmelder sig deres nyhedsbrev eller laver en konto hos dem.

Det kan også blive billigere, hvis du bruger online services som PlayStation Plus. Her kan du, hvis du ændrer dit abonnement fra månedlig betaling til årlig betaling spare penge.

En anden mulighed er, hvis du følger meget med i eSport, så kan der også være penge at hente. Det danske Counter Strike-hold, Astralis, deltog for nyligt i IEM Katowice, og som du kunne læse hos TV2, er der mange penge på højkant i eSporten, også selvom Astralis tabte. Bookmakere som bet365, der tilbyder online spil på diverse esport events giver nemlig bonuskoder til nye brugere. Før du placerer dit næste spil, så undersøg derfor dine muligheder, før du spiller.

Gå ikke ned på udstyret

Hvis du er seriøs omkring at spare penge, kan det måske være en fordel at betale lidt ekstra på noget ordentligt udstyr, som til gengæld kan holde i længere tid. Ja, den nye PlayStation 5 fås i to versioner og er ikke billig, men du kan regne med at den holder i mange år. Gør op med dig selv, hvad du har brug for, inden du investerer i en PlayStation. Måske har du ikke for allle feature. Det samme gør sig gældende for meget andet udstyr. Så det kan betale sig at undersøge, hvilket udstyr det kan betale sig at give lidt ekstra for i starten. 

Kilde: Pexels

Tag headsets for eksempel. De billige headsets holder aldrig særligt længe, og over tid spilder du dine penge på hele tiden at købe nye. Det betaler sig derfor at bruge lidt flere penge på et kvalitetsheadset. Det holder nemlig i meget længere tid, og på den lange bane vil derfor du spare penge.

Sælg dine gamle spil

Der findes flere butikker, der med glæde køber dine gamle spil. Gå derfor på opdagelse i din gamle spilsamling, og sælg dem du ikke længere bruger. Tag dine gamle spil med ned i butikken, og byt dem til kontanter eller til et spritnyt spil.

Så selvom gaming kan være en dyr hobby, er der et par fif til ikke at blive helt ruineret. Om du spiller nye eller ældre spil, er der ikke sparet på gode stunder med familien og vennerne. 

OnlineRabat.dk - Rabatkoder og Tilbud
Logo
Enable registration in settings - general

Registration complete !

Show

Reset your password

Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Check your e-mail for the confirmation link.

Close