Køb en billig bil på auktion

Næste gang du skal købe bil, må du ikke snyde dig selv for at gøre en god handel på en bilauktion. Der er mange penge at spare – bilerne ligger 10-30.000 kroner under normale forhandlerpriser. Du sparer altså forhandlerens avance på en bilauktion.

Der findes biler i alle aldre og prisklasser. Nogle er kun få måneder gamle, andre er nogle gamle skrammelkasser. Der er nogle enkle råd du kan følge, så du er sikker på ikke at blive snydt.

1) Hvis du aldrig har været på bilauktion før, så kom en dag og se tingene an. Det er gratis at kigge ind og at få et bydenummer – man betaler først salær, når man køber en bil.

2) Kom i god tid og se på de biler, du er interesseret i. Det er vigtigt at kigge bilen ordentligt efter, og som regel sidder nøglen i, så man kan starte bilen.

3) Ta’ en god ven med, der har forstand på biler, der kan sige god for bilens stand.

4) Bestem hvad DU vil give for bilen, og hold dig til det. Hvis bilen bliver budt højere op, så er det bare ærgerligt.

Der er ingen garanti når man køber bil på en auktion. Men bilerne er klassificeret – og de fleste er i klasse A. Det betyder at der er garanti på motoren, gearkassen og bagtøjet, og at handelen bliver hævet hvis der er problemer når du kører hjem med bilen. Garantien dækker indtil 1 time efter auktionens lukketid.

Der findes bilauktioner over det meste af landet – en række har hjemmesider, fx bilauktion.dk

OnlineRabat.dk - Rabatkoder og Tilbud
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Registration complete !

Show

Reset your password

Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Check your e-mail for the confirmation link.

Close