Sådan kommer du billigst muligt på ferie

Der er mange gode grunde til at tage på ferie, og især nu hvor vinteren har meldt sin ankomst, og det er blevet koldt og mørkt udenfor, kan det være tiltrængt med et pusterum under varmere himmelstrøg – eller på ski for at få lidt afveksling fra hverdagen. Det kan dog være en dyr omgang at komme på ferie, især hvis man er en hel familie, der skal afsted sammen. Derfor får du her nogle gode råd til, hvordan du kommer billigst muligt på ferie, så du kan få ladet batterierne op og få lidt luftforandring. Hvis det ikke er nok, kan du overveje et samlelån og på den måde få lidt mere styr på finanserne.

Hold øje med rabatkuponer og konkurrencer

De større rejseselskaber uddeler sommetider rabatkuponer gennem deres nyhedsbreve, som kan bruges, når man bestiller en rejse hos dem. Det betyder, at du kan være heldig at få 10, 15 eller måske 20 procent rabat på en ferie – så tilmeld dig nyhedsbreve hos rejseselskaberne, og kryds fingre. Det er også her samt på sociale medier, at du kan holde øje med konkurrencer, hvor præmien er en rejse. Det sker ofte i forbindelse med højtider eller jubilæer, at rejseselskaberne kan finde på at udlodde en stor præmie i en konkurrence.

Bestil en afbudsrejse

Der er mange penge at spare ved at bestille en afbudsrejse – altså en ferie, der bliver bestilt i sidste øjeblik, og som er sat helt ned i pris, fordi rejseselskaberne ellers ikke kan få den solgt. Det er en lidt usikker metode, for det er ikke til at vide, hvor man kan komme hen, og hvor meget der kan spares. Men hvis man er fleksibel og kan rejse med kort varsel, kan der altså være rigtig mange penge at spare.

Køb rejsen samlet

Mange tror, at det er billigst at rejse uden et rejseselskab – og det kan det også være. Men ofte er det faktisk billigere at købe en samlet pakkerejse. Det kan lyde mærkeligt, for rejseselskabet skal jo tjene penge, men fordi de indkøber større mængder hotelværelser og flysæder, kan de få rabat på det, og kan derved sælge rejsen billigere, end hvis man selv bestilte delene af rejsen. Sommetider kan det dog ske, at flybilletterne er helt i bund, og at der er et vildt tilbud på en indkvartering, og så er det selvfølgelig bare om at slå til og købe det hele selv.

Tag offentlig transport frem for taxa

Når du er på ferien er der også flere måder at spare penge på. Eksempelvis er det en god idé at bruge den offentlige transport i byen frem for at tage en taxa. På den måde oplever du også noget mere kultur i det land, du er rejst til, og du er med til at passe på miljøet ved at dele en bus, tog eller metro med mange andre.

Man behøver ikke altid at spise ude

Der er også mange penge at spare på maden, hvis man ikke spiser ude hver dag på ferien. En lækker omgang frisk frugt, ost og pølse fra markedet med sprødt brød til kan eksempelvis sagtens nydes på altanen på hotelværelset mens man ser solnedgangen.

OnlineRabat.dk - Rabatkoder og Tilbud
Logo
Enable registration in settings - general

Registration complete !

Show

Reset your password

Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Check your e-mail for the confirmation link.

Close